کد خبر:۴۴۳۴۷۸
مدیر روابط عمومی سازمان اتوبوسرانی اهواز:

 مسیرهای سریع‌السیر جهت سرویس‌دهی به دانشجویان اهوازی راه اندازی می‌شود

مدیر روابط عمومی سازمان اتوبوسرانی اهواز گفت: مسیرهای سریع‌السیر جهت سرویس‌دهی به دانشجویان راه اندازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، سید علی مولائی در خصوص بازگشایی دانشگاه ها اظهار کرد: در این ایام کلیه پرسنل سازمان اتوبوسرانی اهواز در آماده‌باش کامل بوده و این سازمان برای ارائه خدمات حداکثری و هر چه بیشتر اقدام به اجرای طرح ویژه ستاد استقبال از مهر در سطح کلانشهر اهواز کرده است.

 
وی شروع سرویس‌دهی را از ساعت ۶:۱۰ صبح اعلام کرد و افزود: کلیه توقف‌گاه‌ها قبل از ساعت ۶ صبح تخلیه و اتوبوس‌ها کار سرویس‌دهی خطوط را آغاز می‌کنند.

 
مولائی از جمله اقدامات طرح ویژه استقبال از مهر را، ثبت ساعت و کنترل دقیق ورود و خروج اتوبوس به پایانه ها عنوان کرد و گفت: گشت‌زنی و بهره‌گیری از پرسنل ستادی سازمان و نظارت دقیق به نحوه سرویس‌دهی، همچنین شناسایی نقاط قوت و ضعف کار و البته تقویت و رفع آن به صورت روزانه انجام خواهد شد.

 
وی در خصوص برقراری خطوط سریع السیر برای دانشجویان گفت: مسیرهای سریع‌السیر جهت سرویس‌دهی به دانشجویان از پایانه‌های بلوار آیت‌الله بهبهانی و میدان شهید بندر به سمت دانشگاه‌های شهید چمران، آزاد و پیام نور از ابتدای صبح تا پاسی از شب خدمات‌دهی می‌کنند.

 
مدیر روابط عمومی سازمان اتوبوسرانی اهواز همچنین از ایجاد خطوط مینی‌بوسرانی خبر داد و تصریح کرد: خطوط مینی‌بوس جهت سرویس‌دهی به منطقه پردیس و دانشگاه‌ها از پایانه شهید فهمیده بلوار ساحلی، پایانه غدیر (خیابان سلمان فارسی شرقی) و میدان شهید بندر از شروع فصل بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها راه‌اندازی می‌شود.
 
وی با اشاره به تعمیر و بازسازی ایستگاه‌های اتوبوس گفت: با توجه به ضرورت بازسازی و نوسازی ایستگاه‌های اتوبوس در سطح کلانشهر اهواز این اقدام مهم توسط واحد خدمات سازمان صورت پذیرفت و بخش وسیعی از ایستگاه ها برای استقبال از مهرماه تعمیر و رنگ‌آمیزی شدند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار